За нас

  • Приватна компанија основана 1998 год
  • специјализирана во бизнис софтверски решенија
  • B2B и B2C интернет решенија
  • консултантски бизнис услуги

Нашето мото

  • помагаме на нашите клиенти во решавање на нивните бизнис проблеми
  • работиме со клиентите во секој чекор од проектот

Мисија

  • да им помогнеме на нашите клиенти да работат подобро, побрзо, попаметно
  • да реализираме иновативни бизнис софтверски решенија кои ќе помогнат на компанијата да го подобри својот бизнис и конкурентската позиција на пазарот
  • да ги комбинираме нашето знаење и нашите софтверски производи со реалните потреби на клиентите и да понудиме специфични решенија
  • да ја оправдаме инвестицијата на нашите клиенти во софтверските решенија

ПЛАНЕТ ИНТЕРАКТИВ © 2012