Зошто Planet Interactive?

Зошто клиентите го користат Планет Интерактив
Многу луѓе можат да ви кажат дека можат да направат web site за вас и вашата компанија. Тие можеби имаат HTML едитор и можат да направат web site – но дали знаат ефективни да го дизајнираат вашиот web site посебно за вашите бизнис потреби? Дали се во тек со најновите истражувања, трендови, програми и техники? , но пред се не заборавајте дека web страницата треба да претставува продажно средство, односно таа да ви донесе приход. Вие знаете колку е тешко да се донесе некаков приход, па затоа изготвувањето на web страницата не ја давајте на луѓе кои се учат и кои за малку пари ќе го направат сајтот, бидејки колку сте платиле толку и ќе добиете, но верувајте нема да дојде до реализација на никаков бизнис договор или продажба.

Со Планет Интерактив вие ќе можете да бидете сигурни дека вашата интернет страна ќе биде дизајнирана од професионален тим – со искуство и знаење во web дизајнот, современа технологијата, динамични бази на податоци и e-commerce развојот. Исто така маркетиншкото искуство и познавањето на пазарните законитости и ускуства кои Планет Интерактив ги вградува во секое интернет решение е во насоко на зголемување на неговата продажба.

Планет Интерактив креативно креираше Intranet и Internet web страни од 1996 (зората на интернетот). Нашиот тим е добро обучен во повеќе форми во дизајнот и website архитектурата, маркетингот и продажбата.

Web site дизајн и изглед

Сакате вашиот проект да биде најдобро прикажан на вашите клиенти преку убаво дизајниран website проект за вашата професионална слика. Вашата страница треба да се одвојува од масата, да биде приметена, видена, и да овозможи вашите клиенти повторно да дојдат кај вас. Таа мора да биде убаво изградена, со убав изглед и интересна за да го задржи вниманието на вашите клиенти да разгледуваат низ вашата страна, а не само поминат покрај неа.

Знаеме дека вашиот бизнис е многу важен за вас и за вашата околина. Ние ќе ја дизајнираме вашата интернет страница така што секој нејзин составен дел ќе биде краток и уникатен. Со тоа web – страницата ќе биде лесна како за навигација и така и за пронаоѓање на вистинската информација.

Со договор за изработка, Планет Интерактив може да го обнови вашиот website, додавајќи нови содржини и информации, на основно ниво. Месечно специјалните извештаи и другите информации со сигурност ќе овозможат клиентите повторно да дојдат на вашиот website. Обновувајќи го регуларно на време вашиот website со нов материјал, тој ќе остане интересно место за посета. Свежите информации се клучот за повторна посета, зголемувајќи ја продажбата и приходот.

ПЛАНЕТ ИНТЕРАКТИВ © 2012