Deimos - Модуларно Софтверско Решение

Современо Софтверско Решение за менаџмент на Угостителски Објекти.

Предности на решението:
 • Комплетен материјален и финансиски менаџмент на локалот
 • Намалување на времето за нарачка, припрема и послужување
 • Зголемување на бројот на услужени гости
 • Елиминирање на грешките во процесот на нарачување
 • Неможност за манипулација на вработените
 • Следење на состојбата во локалот преку голем број на прегледни извештаи
 • Контрола врз набавките и трошоците со вградени аларми за количините во магацинот

Се ова овозможува:
 • Лесно и флексибилно менаџирање на Вашиот локал
 • Подобрување на продуктивноста на вашите вработени
 • Посигурна, поефикасна и побрза услуга на целосно задоволство на вашите клиенти
 • Нов и подобар имиџ за вашиот локал
 • Зголемување на финансискиот профит

Опис на решението

Решението се состои од:
 • Апликација Каса за правење на нарачките
 • Администрација на ресторанското работење
 • Систем за генерирање на извештаи
 • Апликација за комерцијално работење (магацинско и финансиско)

Дополнителни функционалности кои ги подржува системот:
 • Можност за правење на нарачки од страна на мобилни уреди Pocket PCa
 • Можност за работа на касата на Touch Screen монитор
 • Можност за воведување на ВИП картички за лојални клиенти со специјални картички со однапред дефиниран попуст. Специјален извештај за промет по картичка
 • Можност за директна комуникација со кујна – компјутерска комуникација меѓу келнерите и кујната. Автоматаска нотификација на готова храна за соодветен келнер за соодветна маса
 • Можност за модул за нарачки по телефон – автоматска детекција на телефонски број и корисник, Печатење на специјална нарачка за доставувачот. Извештај за нарачки по телефон
 • Можност за контрола на работењето на објектот од личен лаптоп преку интернет

ПЛАНЕТ ИНТЕРАКТИВ © 2012